Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Putsa och skär filén i 1 centimeter tjocka skivor. Bryn köttet på båda sidor i smör i en stekpanna.
Lägg över köttet i ugnssäker form.
Snitta och skölj purjolöken. Skär den i skivor. Förväll löken i en djup tallrik i mikron, cirka 2 minuter. Fördela purjolök och mango över köttet.
Blanda ananassalsa och vispgrädde i en kastrull och koka upp. Rör ner ljus redning och koka 2 minuter. Slå såsen över köttet. Gratinera osten cirka 10 minuter i ugnen, 225 grader.
Servera med kokt ris och sallad.
Recept från Mitt kök