Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fräs moghrabiahkornen i smör & rapsolja i en gryta. Tillsätt stött saffran och fräs allt tillsammans en stund. Tillsätt grönsaksbuljongtärning och kokande vatten. Koka kornen, cirka 25 minuter. Späd med mer vatten om det behövs. Låt kornen svalna.
Smaksätt med olivolja, citronskal och saft, salt och peppar. Rör till sist försiktigt ner tomater och bladpersilja.
Putsa och skär filén i 1 1/2 centimeter tjocka bitar. Salta och peppra på båda sidor och pensla med olja.
Trä eventuellt upp köttet på grillspett. Grilla köttet i grillpanna, cirka 3 minuter per sida.
Recept från Mitt kök