Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 39g
Kolhydrater: 55g
Recept på fläskfilé och champinjoner i soja beräknat för två personer. Perfekt för det lilla hushållet, inga rester och inget svinn. Är ni fler kan ni självklart dubblera receptet.
Koka riset enligt förpackningen. Putsa fläskfilén och skär den i ca 1 cm tjocka bitar.
Skär bort foten på champinjonerna precis vid hatten. Skala och finhacka vitlöken.
Stek champinjonerna i 1 msk olja tills de är gyllenbruna, lägg åt sidan. Stek fläskfilén i 1 msk olja runt om tills den är genomstekt och fått fin färg, ca 5 min. Lägg i vitlök och ingefära och stek ytterligare ca 2 min. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Häll på sojan och låt allt fräsa ca 1 minut. Strö över sesamfröna.
Koka edamamebönorna hastigt, strö över flingsalt och servera till fläskfilén och riset.