Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En mild och krämig pesto som blandas med grädde serveras till köttet.
1 Putsa köttet och krydda väl med salt och peppar. Bryn runt om i smör i stekpanna. Stek klart i 175 grader, tills innertemperaturen är 65 grader.
Låt köttet vila i 15 minuter. Mixa basilikablad, parmesanost, cashewnötter och olja. Pressa i vitlök och rör i grädde.
Smaka av med salt och peppar. Skiva köttet och lägg upp på fat. Ringla över pestosåsen eller servera i skål bredvid.
Lägg upp skinka och oliver runt köttet och strö över rucola.
Recept från Mitt kök