Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läckra muffins med flädersaft i både smet och frosting.
Sätt ugnen på 175 grader. Förbered en muffinsplåt med pappersformar.
Vispa strösocker och smör riktigt krämigt i en skål. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa efter varje. Blanda ihop vetemjöl och bakpulver i en skål. Vänd ner mjölblandningen i smeten tillsammans med fläderblomssaft, citronskal och mjölk. Blanda ihop till en jämn smet.
Häll smeten i formarna, till ca 2⁄3. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 18–20 min. Låt muffinsen svalna i plåten.
Frosting: Vispa smör och färskost krämigt. Tillsätt florsocker och fläderblomssaft och vispa till en slät frosting. Låt frostingen stå i kylskåp i minst 1 timme.
Fyll en spritspåse med frostingen och spritsa frosting på muffinsen. Garnera dem med hallon och citronskal.