Fräsch sommarbål med fläder, nektariner och jordgubbar. Tips: Gör iskuber med ätliga blommor eller bär i – vackert och somrigt i bålskålen.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fräsch sommarbål med fläder, nektariner och jordgubbar. Tips: Gör iskuber med ätliga blommor eller bär i – vackert och somrigt i bålskålen.
Koka upp socker och vatten tills sockret löst sig. Ta från värmen. Låt kallna.
Blanda lag, saft, vin och marsala i bålskålar eller kannor.
Vid servering: Fyll upp med mineralvatten och is. Lägg i nektarinklyftor och jordgubbar.
Fräsch sommarbål med fläder, nektariner och jordgubbar. Tips: Gör iskuber med ätliga blommor eller bär i – vackert och somrigt i bålskålen.
Recept från Mitt kök