Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 30g
Protein: 33g
Kolhydrater: 27g
Fisksoppa med kokosmjölk och röd curry är en enkel vardagsrätt. Currypasta kan variera mycket i hetta och smak, så smaka dig fram. Köp den gärna i butiker med asiatiskt sortiment, den smakar oftast mycket mer.
Tina fisken. Skala och strimla lök och vitlök. Skala och skär potatis och morötter i grova bitar. Fräs lök, vitlök, potatis och morötter i 1 msk olja tillsammans med currypastan.
Tillsätt kokosmjölk, 3 dl vatten, smulad buljongtärning och 1 msk vitvinsvinäger. Låt koka ihop ca 10 min.
Strimla sockerärterna. Lägg ner dem och fisken i soppan. Låt koka upp. Servera den rykande varm.