Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med färdigkryddade grönsaker från frysdisken som bas har du soppan klar på tio minuter. Den kan även lagas på annan grönsaksblandning, i så fall ökas currymängden med 1 tsk.
Ta fram fiskblocket och låt det halvtina medan du gör soppbasen. Lägg de frysta grönsakerna i en kastrull, hetta upp och tillsätt curry.
Skölj och skiva purjolöken. Ansa och strimla paprikan. Blanda ner hälften av paprikan i kastrullen. Tillsätt löken och buljongen. Låt sjuda ca 5 min.
Skär fiskblocket i bitar. Lägg dem i soppan och sjud ca 3 min.
Servera med bröd, färskost och resten av paprikastrimlorna.