Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör fiskpinnarna till lyxmat med krämigt potatismos och hemgjord remouladsås! Fiskpinnen är en enkel och praktisk maträtt som kom till Sverige från USA på 50-talet.
Blanda majonnäsen med övriga ingredienser till såsen, smaka av. Tillsätt eventuellt lite salt.
Ställ kallt.
Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Värm mjölk och smör i en kastrull.
Låt potatisen ånga av när den är kokt.
Tillsätt den varma mjölken och smöret.
Vispa gärna moset med ballongvisp. Smaka av med salt och peppar.
Värm fiskpinnarna i ugn eller stekpanna, tills de fått lite stekyta.
Klart att servera.
Recept från Mitt kök