Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 39g
Kolhydrater: 40g
Fiskpanna med ägg, curry och gräslök är god vardagsmat. Torsken kan ersättas med någon annan vit fisk, till exempel sej eller kolja.
Skala och skär potatisen i klyftor. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Lägg äggen i kallt vatten i en kastrull. Koka upp och koka äggen ca 8 min. Spola av dem i kallt vatten.
Skala finhacka löken. Fräs lök och curry i 1 msk smör i en traktörpanna ca 3 min. Häll över crème fraiche och tillsätt 1 dl vatten, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Skär fisken i bitar, ca 3 x 3 cm. Krydda dem med 1 tsk salt. Lägg fisken i grytan och sjud under lock ca 5 min.
Skala och hacka äggen. Strimla gräslöken. Koka broccolin enligt anvisning på förpackningen.
Strö ägg och gräslök över fisken och servera med potatis och broccoli
Läs också: