Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 17g
Protein: 32g
Kolhydrater: 78g
Välj dina favoritoliver - svarta, gröna.
Skala och finhacka lök och vitlök. Låt oliverna rinna av men spara ca 2 msk av oljan. Fräs lök och vitlök i oljan i en traktörpanna. Tillsätt tomatkross, vatten och fond. Koka upp. Salta och peppra.
Lägg i fiskbitar och oliver. Sänk värmen. Sjud under lock ca 5 min. Tillsätt sockerbönorna. Koka pastan.
Gremolata: Skala och riv vitlöksklyftorna. Blanda vitlök, citronskal och persilja. Strö gremolatan över grytan.
Servera med pasta, rostat bröd och citronklyftor.