Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Koka en kryddig buljong som du sjuder fisk och grönsaker i. Servera med aioli och en het sås.
Skär fisken i kuber och lägg upp varje sort för sig. Lägg grönsakerna i grupper på ett fat.

Skala och hacka schalottenlök. Fräs blank i smör i en gryta. Tillsätt tomatpuré och låt fräsa med en stund. Tillsätt vin och koka 5 minuter. Späd med vatten och tillsätt buljongtärningar, finhackad chili och timjan.

Låt buljongen koka ihop 10 minuter innan den hälls i fonduegrytan. Håll buljongen sjudande över spritlågan. Gästerna sjuder sin fisk och sina grönsaker i grytan med hjälp av gafflarna med långa skaft.

Aioli: Blanda majonnäs och riven vitlök. Smaka av med salt och peppar.

Het sås: Blanda crème fraiche, finhackade tomater, riven vitlök och hackad chili i en skål. Salta och peppra.
Recept från Mitt kök