Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på fiskfilé med kronärtskocka. I stället för att pressa citron över fisken i slutet har jag skurit ner hela citronen i bönblandningen. Det ger en härlig syra och blir väldigt gott.
Sätt ugnen på 175°. Smörj en ugnssäker form med 1/2 msk olivolja. Lägg fisken tinad i formen.
Skär bort skalet på citronen och skär citronköttet i små bitar. Dela kronärtskocksbottnarna i sex tårtbitar. Värm citronkött, kronärtskocka och avrunna bönor i olivolja i en kastrull. Krydda med salt och peppar.
Häll grönsaksblandningen över fisken och sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter. Strö över hackad persilja och servera med kokt potatis.