Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fiskburgare med remouladsås

En fiskburgare är kanske den enklaste varianten av dem alla, med färdiga fiskpanetter som bas. Med remouladsås blir det saftigt och gott.

Fiskburgare med remouladsås
Fiskburgare med remouladsås
Fiskburgare med remouladsås
WOLFGANG KLEINSCHMIDT

Ingredienser

  • 4hamburgerbröd
  • 4fiskpanetter- à 125 g
  • 1rödlök
  • 2 storatomater
  • 0,5gurka
  • 4ost- tjocka skivor god
  • isbergssallad- några blad

Remouladsås

  • 2,5 dlmajonnäs
  • 0,5 dlättiksgurka- hackad
  • 2 mskkapris
  • 0,5 dldill- hackad,persilja och gräslök
  • 0,5 krmcajennepeppar
  • citron- lite pressad

Tillbehör

  • citronklyfta

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskpanetterna i en ugnsform och stek dem i 12-15 minuter.

  2. Skiva lök och tomat. Skär gurkan i stora, sneda skivor. Skiva osten. Skölj salladen.

  3. Blanda ihop ingredienserna till remouladsåsen och smaka av med pressad citronsaft.

  4. Dela hamburgerbröden och lägg dem på varsin tallrik. Lägg rödlök och sallad på brödet och därefter fiskpanetter och ost. Fortsätt med tomat, och gurka och toppa med remouladsås. Lägg på locket.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök