Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En fiskburgare är kanske den enklaste varianten av dem alla, med färdiga fiskpanetter som bas. Med remouladsås blir det saftigt och gott.
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskpanetterna i en ugnsform och stek dem i 12-15 minuter.
Skiva lök och tomat. Skär gurkan i stora, sneda skivor. Skiva osten. Skölj salladen.
Blanda ihop ingredienserna till remouladsåsen och smaka av med pressad citronsaft.
Dela hamburgerbröden och lägg dem på varsin tallrik. Lägg rödlök och sallad på brödet och därefter fiskpanetter och ost. Fortsätt med tomat, och gurka och toppa med remouladsås. Lägg på locket.
Recept från Mitt kök