Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på fiskburgare med curryremoulad. Curryremouladen kan göras 2–3 timmar i förväg och förvaras kallt.
Curryremoulad: Koka upp vattnet och häll det över curryn. Låt stå ca 15 min.
Hacka gurka och syltlök. Blanda majonnäs och yoghurt med curryblandningen. Rör i gurka och lök. Krydda med salt. Låt stå kallt fram till servering.
Strö salt på laxen. Pensla grillgallret med olja. Grilla direkt med köttsidan ner ca 1 minut, vänd och grilla med skinnsidan ner 1 minut. Flytta laxbitarna och grilla indirekt (vid sidan av glöden) ca 5 min, beroende på bitarnas tjocklek.
Grilla hamburgerbröden lätt. Dra bort skinnet från laxbitarna. Lägg remoulad på de undre bröden. Lägg på grillad lax och toppa med mer remoulad och friséesallad.