Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 12g
Protein: 16g
Kolhydrater: 66g
Förutom fiskbullar i buljong som säljs på burk kan du köpa dem neutrala och frysta eller i kylförpackning.
Ansa och strimla purjolök och paprika. Strimla rödkål. Dela babymajs och sockerärter. Strimla pepparfrukten. Blanda alltsammans med ingefära.
Hetta upp olja i en stor stekpanna eller en wok. Stek hela blandningen på relativt hög värme ca 3 min och vänd grönsakerna hela tiden. Smaksätt med fisksås och honung.
Värm fiskbullarna antingen tillsammans med grönsaksblandningen eller i mikro. Serveras varmt. Ca 440 kcal, varav ca 12 g fett, 66 g kolhydrater, 16 g protein