Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fiskbullar med grönsakswok

Förutom fiskbullar i buljong som säljs på burk kan du köpa dem neutrala och frysta eller i kylförpackning.

Fiskbullar med grönsakswok
Fiskbullar med grönsakswok
Fiskbullar med grönsakswok

Ingredienser

  • 125 gpurjolök
  • 1paprika
  • 100 grödkål
  • 100 gbabymajs
  • 75 gsockerärter
  • 1spansk peppar (chili)- färsk
  • 2 tskingefära- riven färsk
  • 1 mskolja
  • 1 mskthailändsk fisksås
  • 0,5 mskhonung- flytande
  • 200 gfiskbullar

Tillbehör

  • 300 gris- kokt

Gör så här

  1. Ansa och strimla purjolök och paprika. Strimla rödkål. Dela babymajs och sockerärter. Strimla pepparfrukten. Blanda alltsammans med ingefära.

  2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller en wok. Stek hela blandningen på relativt hög värme ca 3 min och vänd grönsakerna hela tiden. Smaksätt med fisksås och honung.

  3. Värm fiskbullarna antingen tillsammans med grönsaksblandningen eller i mikro. Serveras varmt. Ca 440 kcal, varav ca 12 g fett, 66 g kolhydrater, 16 g protein

Vad tyckte du om receptet?