Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 26g
Kolhydrater: 27g
De snabblagade fiskbiffarna är en festlig vardagsrätt. Persikochutney finns i välsorterade livsmedelsbutiker.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.
Mixa sejen med salt, peppar och ägg i en matberedare. Tillsätt grädden och mixa ihop hastigt. Forma färsen till 8 små biffar. Stek dem i 1 msk olja på medelhög temperatur ca 5 min på varje sida.
Stek riset i 1 msk olja tills det blir gyllenbrunt. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Servera fiskbiffarna med ris, gräddfil, persikochutney och limeklyfta.