Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 17g
Protein: 37g
Kolhydrater: 46g
Om du använder fryst fisk vätskar den sig lite, tillsätt då mer majsstärkelse eller ägg som binder.
Skär fisken i bitar och lägg i en matberedare med limesaft, majsstärkelse, krossad rosépeppar och salt. Mixa snabbt ihop och forma till 12 platta biffar.
Skölj quinoan noga i ljummet vatten för att få bort alla bitterämnen. Koka den med buljongtärningen enligt anvisning på förpackningen.
Sås: Blanda yoghurten med limeskal, limesaft, salt och peppar.
Stek fiskbiffarna i olja ca 2 min på varje sida. Servera med quinoa och limesås.