Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 36g
Kolhydrater: 0g
Blanda i 2 msk Maizena majsstärkelse i smeten om fryst fisk används till biffarna, annars blir de vattniga.
Blomkål: Bryt blomkålen i små buketter. Koka upp vatten, socker, vinäger och salt i en kastrull. Lägg i buketterna och låt koka ca 2 min. Låt blomkålen kallna i lagen. Grovhacka dillen.
Sås: Blanda gräddfil, pepparrot, salt och socker.
Skär fisken i mindre bitar. Mixa den slät i matberedare tillsammans med salt. Tillsätt ägg och gräddfil och mixa slätt. Hacka dillen och blanda ner den i färsen. Forma färsen till släta biffar.
Stek biffarna i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida. Låt blomkålen rinna av och blanda den med dillen.
Servera de nystekta fiskbiffarna med blomkål, sås och potatis