Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på saftiga fiskbiffar där crème fraiche står för saftigheten i både biffarna och såsen som serveras till.
Skrapa och koka potatisen mjuk i saltat vatten.
Skär fisken i mindre bitar. Mixa dem i matberedare tillsammans med ägg, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Rör i 1/2 dl lätt crème fraiche. Forma färsen till runda biffar och lägg dem på en skärbräda. Ställ dem i kylen så länge.
Finhacka hälften av dillen. Plocka resten av dillen i små buketter. Ansa och skär rädisorna i fjärdedelar eller i skivor. Blanda 3 msk olja, 2 msk vatten, 2 msk vinäger, 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Blanda 1 1/2 dl lätt crème fraiche med senap. Krydda med 1 krm salt och 1 krm peppar.
Låt potatisen rinna av. Skär den i halvor eller bitar. Blanda ner potatis och hackad dill i dressingen. Vänd ner dillkvistar och rädisor.
Stek biffarna i 1 msk smör i ca 2 min på varje sida. Servera dem nystekta med potatissallad och senapsfraiche.