Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läcker fisk- och skaldjursgryta med lax, torsk och blåmusslor. Servera med en krämig röra gjord på crème fraiche, vitpeppar och rucola.
Fisk- och skaldjursgryta: Hacka löken och vitlöken. Fräs löken och vitlöken i oljan i en gryta.
Skär tomaterna i bitar och lägg i. Häll i de krossade tomaterna och buljongen.
Skär upp fisken i kuber, cirka 3x3 centimeter. Lägg i fisken och sjud ett par minuter.
Lägg i musslorna och smaka av med peppar och salt.
Toppa med rucola.
Rucolakräm: Mixa rucolan och tillsätt crème fraichen. Smaka av med vitpeppar och salt.
Servering: Servera fiskgrytan med rucolakrämen.
Recept från Mitt kök