Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fisk med tomater och rucolasalsa

Här får de hela tomatkvistarna   steka med fisken i ugnen.

Fisk med tomater och rucolasalsa
Fisk med tomater och rucolasalsa
Fisk med tomater och rucolasalsa

Ingredienser

  • 300 gfiskfilé- t ex torsk
  • 0,5 tsksalt
  • 1 msksmör
  • 2körsbärstomater- kvistar

Salsa

  • 25 grucola
  • 2 mskgräslök- grovhackad
  • 1 dlcrème fraiche- lätt
  • 2 krmsalt

Tillbehör

  • 300 gpotatisklyftor- ugnsstekta
  • 50 gbröd- vitt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Krydda fisken med salt. Bryn den i smör i en stekpanna.

  2. Lägg fisken och tomaterna på ett ugnssäkert fat. Tillaga mitt i ugnen, ca 20 min.

  3. Mixa rucola, gräslök och lite av crème fraichen. Rör i resten av crème fraichen och krydda med salt. Servera rucolasalsan till fisken med ugnsstekta potatisklyftor och bröd.

Vad tyckte du om receptet?