Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ett lyxigt mos till vardags med bacon och rödlök. Baconets rökta smak passar utmärkt till fisken.
Sätt ugnen på 225°. Lägg fiskfiléerna på ett ugnssäkert fat. Strö på 1 tsk salt. Tillaga mitt i ugnen 10–15 min.
Skala och skär potatisen i mindre bitar, koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och ånga av.
Stek bacon och lök, utan extra matfett.
Mosa potatisen med en elvisp. Tillsätt mjölken. Vispa till ett luftigt mos. Blanda i bacon, lök och hälften av persiljan. Krydda med 1 tsk salt. Tillaga brysselkålen enligt förpackningens anvisning.
Servera fisken med mos och brysselkål. Strö över persilja.