Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Goda fiskpaket är den perfekta sommarrätten. Servera med en varm tomatsallad och sedan är det bara att njuta!
Sätt ugnen på 200°. Krydda fisken med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Skär den i skivor och dela dem tvärsöver till halvmånar. Halvera tomaterna. Kärna ur och strimla chilin. Ansa och skiva löken. Skala och hacka vitlöken.
Blanda tomater, chili, lök, vitlök, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Pensla 4 rejäla ark bakplåtspapper med 1 msk olja. Fördela hälften av tomatsalladen på arken. Lägg på hälften av citronskivorna. Lägg på fisken. Toppa med resten av citronen, tomatsallad, oliver och timjankvistar. Droppa över 1 msk olja i varje paket.
Vik ihop paketen, se till att kanterna sluter tätt så att inget rinner ut. Lägg paketen på en plåt.
Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Servera fiskpaketen med nykokt färskpotatis.