Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fisk i en härligt krämig sås med dragon. Det går bra att välja vilken fisk du önskar. Servera med en vacker tomatsallad och potatis.
Sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Gnid in fisken med 0,5 tsk salt runtom och låt den rimma i ca 10 min. Lägg fisken i en ugnssäker form.
Ansa och finstrimla löken, spara lite av den gröna blasten till salladen.
Koka upp grädde, lök, 1 dl vatten, 1 msk vinäger, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Red av såsen med majsstärkelse utrörd i lite vatten.
Repa och finhacka dragonen. Blanda ner dragonen i såsen och häll såsen över fisken. Tillaga mitt i ugnen i ca 15 min tills fisken är genomkokt.
Skär tomaterna i skivor och halvor. Blanda tomaterna med det gröna från löken, 1 msk olja, 1 msk vinäger, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Servera fisken med tomatsallad och kokt färskpotatis.