Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fishcakes med broccoli och spenat smakar bra som vardagsmat. Det går även bra att finhacka laxen om du inte vill köra den i matberedare.
Skär laxen i bitar och mixa hastigt i matberedare.
Ansa och skiva salladslöken tunt på snedden. Blanda ner hälften av salladslöken i fiskfärsen. Tillsätt vitlök, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Rulla åtta bollar av färsen. Vänd dem i ströbrödet och platta till något.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Ansa och skär broccolin i stora bitar. Koka i saltat vatten ca 2 min. Blanda med spenaten. Ringla över citronsaft och 1 msk olja. Krydda med 1 krm salt.
Dressing: Blanda soja, vitlök, 2 msk olja och citronsaft.
Stek fiskkakorna gyllenbruna i 2 msk olja. Servera med broccoli, sallad och ris. Ringla över dressingen. Servera med citron