Recept av: Elisabeth Johansson och Ulla Karlström
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på fish tacos. Servera eventuellt med avokado och algchips. På Hawaii används ofta fisken mai mai till fisktacos. Här använder vi rimmad torskrygg.
Skär torsken i åtta bitar. Blanda salt och vatten till en rimlag. Lägg i fisken och låt rimma ca 30 min.
Sås: Skölj limen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut saften. Skala och finhacka vitlöken. Blanda ingredienserna till såsen.
Finstrimla rödkål och sallad. Stek eller grilla fiskbitarna på båda sidor i smör ca 3 min på varje sida. Krydda med peppar.
Stek tortillabröden i en torr stekpanna. Lägg på rödkål och sallad. Fördela fisk och dressing ovanpå.
Recept av: Elisabeth Johansson och Ulla Karlström