Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fish tacos med sojadipp

Fish tacos - supersnabb vardagsfisk med fredagskänsla.

Fish tacos med sojadipp
Fish tacos med sojadipp
Fish tacos med sojadipp
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 500 gtorskfilé
  • 1 dlströbröd
  • 12tacoskal
  • 2avokador
  • 4tomater
  • 2 mskrapsolja
  • 100 gbabyspenat
  • salt
  • svartpeppar- nymald

Dipp

  • japansk soja
  • strösocker
  • vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Skär fisken i kuber, ca 3 x 3 cm. Vänd fiskbitarna i ströbrödet smaksatt med 1 tsk salt och 2 krm peppar.

  2. Värm tacoskalen enligt anvisning på förpackningen. Skär avo­kadorna i bitar. Tärna tomaterna.

  3. Dipp: Blanda 1 dl soja med 1 msk socker och 1/2 msk vinäger.

  4. Stek fisken runt om i olja tills den fått fin färg.

  5. Servera fisken i tacoskalen med avokado, tomat och spenat. Droppa över sojadippen.

Vad tyckte du om receptet?