Receptet är hämtat ur boken "Mycket smak på nolltid" (Bonnier fakta) av Jennie Walldén.
Läs mer: Bästa receptet på köttfärssås
Läs också: Enkel kycklinggryta med curry
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vem älskar inte tacos? Fisktacos är dessutom ännu godare än de vanliga.
Kålsallad: Strimla kålen, kärna ur chilin och skiva tunt. Skala och skiva löken tunt, även blasten. Lägg allt i en bunke och tillsätt limesaft, zest, olja och koriander och riv ner vitlöken. Salt och peppra.
Guacamole: Kärna ur och skala avokadon. Mosa direkt på skärbrädan med en gaffel. Kärna ur tomaten och hacka. Skala och riv vitlöken och blanda med avokado, tomat och lime. Smaka av med salt.
Fisk: Skär torsken i kuber. Salta och vänd sedan i mjöl. Vispa upp äggen och vänd fiskbitarna i äggsmeten och till sist i panko. Stek till de är gyllene och frasiga. Låt rinna av på hushållspapper.
Servera genast den pankostekta fisken med kålsallad, mango och guacamole i tortillabröd.
Receptet är hämtat ur boken "Mycket smak på nolltid" (Bonnier fakta) av Jennie Walldén.
Läs mer: Bästa receptet på köttfärssås
Läs också: Enkel kycklinggryta med curry