Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Finncrisp med rimmad lax och ägg- och kapristopping

Toppingen kan stå färdig i kylen 2-3 timmar före servering.

Finncrisp med rimmad lax och ägg- och kapristopping
Finncrisp med rimmad lax och ägg- och kapristopping
Finncrisp med rimmad lax och ägg- och kapristopping

Finncrisp med rimmad lax och ägg- och kapristopping

  • 1ägg
  • 8finncrisp
  • 1 msksmör
  • 100 grimmad lax- i tunna skivor
  • 2 mskkapris
  • 2 mskcrème fraiche
  • 0,5 mskdijonsenap
  • 0,25 asksmörgåskrasse

Gör så här

  1. Lägg ägget i kallt vatten i en kastrull. Låt koka upp och sjud ägget 8 min. Spola av det i kallt vatten. Skala och finhacka.

  2. Bryt varje finncrisp i tre bitar. Bred dem med smör och fördela laxen ovanpå.

  3. Hacka kaprisen och blanda med hackat ägg, crème fraiche och senap. Lägg en klick av röran på varje finncrisp. Klipp över smörgåskrasse och servera.

Vad tyckte du om receptet?