Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tina och rulla ut filodegsarken och täck dem med en ren fuktad kökshandduk.
Skala och hacka schalottenlöken och fräs i smör i en kastrull. Skölj mangoldskotten och blanda ner i kastrullen med den frästa löken och rör om tills mangolden slakar. Låt svalna.
Riv halloumi och fetaost grovt på ett rivjärn. Blanda ner i mangolden tillsammans med ägget. Salta och krydda med chili explosion från kryddkvarn.
Lägg en klick i kortändan på filodegsarket och fördela längs med arket i en sträng som täcker 5 centimeter från ändarna.
Vik in långsidornas 5 centimeter och rulla ihop till en cigarr och lägg på plåt med bakplåtspapper. Pensla med smält smör på cigarrerna och grädda i 200 grader, cirka 10 minuter i mitten av ugnen.
Lägg upp cigarrerna på fat och servera med halverade romaticatomater och basilikablad.
Recept från Mitt kök