Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Riktigt mörkt bröd som smakar ljuvligt med en klick saltat smör. Toppa brödet med solroskärnor eller kanske pumpakärnor.
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj två avlånga brödformar.
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Blanda sirap och filmjölk i en skål.
Blanda ihop alla ingredienser. Fördela smeten i formarna, platta till smeten och strö över solroskärnorna.
Grädda formarna på nedersta falsen i ugnen i cirka en timme. Lägg på aluminiumfolie när det är 15 minuter kvar av gräddningstiden.
Ta ut bröden ur ugnen och låt dem vila i formarna i 5 minuter. Vänd sedan upp bröden på ett galler och låt svalna under bakduk.
Recept från Mitt kök