Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Filéstubbar med vinbärssalsa

Ugn: 175 grader

Filéstubbar med vinbärssalsa
Filéstubbar med vinbärssalsa
Filéstubbar med vinbärssalsa
Olof Abrahamsson

Ingredienser

  • 600 gfläskfilé
  • 600 gfläskfilé
  • salt
  • pepparmix
  • 1 msksmör- eller margarin
  • 2 dlröda vinbär
  • 1 stäpple
  • 1 stpaprika- gul
  • 0,5 ströd chili
  • 1 mskhonung
  • 2 tskvitvinsvinäger
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Putsa köttet och krydda med salt och pepparmix. Bryn runtom i smör och stek klart i ugn, 175 grader, i 15 minuter.

  2. Låt köttet vila i 15 minuter och skär sedan i 3 cm tjocka stubbar. Ställ på fat.

  3. Blanda vinbär, finhackat äpple, tärnad paprika och strimlad chili. Smaksätt med honung, vinäger, salt och peppar.

  4. Skeda salsan på köttet.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök