Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Supergoda chokladbollar fyllda med hasselnötter och doppade i hasselnötschoklad. Förvara i en lufttät burk i kylen och plocka fram när du är sugen på något riktigt smarrigt.
Media laddas
Chokladbollar: Hacka och smält chokladen i mikro eller varmt vattenbad.
Mixa kakao, lönnsirap och vaniljpulver. Mixa i kokosoljan och sedan den smälta chokladen. Låt massan stelna lite i kylen.
Rulla massan till bollar och lägg en hasselnöt i varje boll.
Doppa bollarna en i taget i hasselnötschokladen (se nedan) och lägg dem på bakplåtspapper. Låt stelna i rumstemperatur eller i kylen. Förvara bollarna i en lufttät burk i kylen.
Hasselnötschoklad: Hacka och smält chokladen i mikron eller i ett varmt vattenbad.
Rör i de hackade hasselnötterna.
Recept från Mitt kök