Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Under sommaren vill vi frossa i färskpotatis. Den här pizzan passar som en liten rätt på buffén eller till välkomstdrinken.
Sätt ugnen på 225 grader.
Skrubba och tvätta potatisen väl. Skär den i tunna skivor.
Låt oljan bli varm i en stekpanna, lägg i potatisen, och fräs den på ej för stark värme utan att ta färg, cirka 5 minuter. Rör om då och då. Salta och peppra. Låt kallna.
Lägg pizzabotten på en plåt med bakplåtspapper. Toppa med osten och potatisen. Grädda i mitten av ugnen, cirka 15 minuter.
Smula över de torkade örterna. Garnera med flingsalt, färska örter och lökringar.
Recept från Mitt kök