Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Små, fina färskpotatisar är riktiga munsbitar, här serverade med en läcker yoghurtdipp.
Koka upp rejält saltat vatten i en kastrull. Skrubba potatisen väl och lägg den i det kokande vattnet. Om potatisen täcks av vattnet så häll bort lite grann så att potatisarna tittar upp och lägg därefter i dill. Sjud potatisen under lock tills den är mjuk. Låt den rinna av och ånga av.
Smula ner fetaosten i yoghurten och blanda ihop med mynta och salt.
Klicka ut 16 små klickar fetaost- och myntadipp på ett fat och sätt ner potatisarna i dippen. Sätt tandpetare i potatisarna och garnera med mynta-blad. Servera med resten av dippen.