Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Färskpotatisar med fetaost- och myntadipp

Små, fina färskpotatisar är riktiga munsbitar, här serverade med en läcker yoghurtdipp.

Färskpotatisar med fetaost- och myntadipp
Färskpotatisar med fetaost- och myntadipp
Färskpotatisar med fetaost- och myntadipp

Färskpotatisar med fetaost- och myntadipp

  • 16färskpotatisar- små
  • 1dillkvist
  • 150 gfetaost
  • 2 dlturkisk yoghurt
  • 2 mskmynta- finhackad
  • 2 krmsalt

Garnering

  • myntablad

Gör så här

  1. Koka upp rejält saltat vatten i en kastrull. Skrubba potatisen väl och lägg den i det kokande vattnet. Om potatisen täcks av vattnet så häll bort lite grann så att potatisarna tittar upp och lägg därefter i dill. Sjud potatisen under lock tills den är mjuk. Låt den rinna av och ånga av.

  2. Smula ner fetaosten i yoghurten och blanda ihop med mynta och salt.

  3. Klicka ut 16 små klickar fetaost- och myntadipp på ett fat och sätt ner potatisarna i dippen. Sätt tandpetare i potatisarna och garnera med mynta-blad. Servera med resten av dippen.

Vad tyckte du om receptet?