Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Färskpotatis kan man inte få för mycket av under sommaren, och vi njuter av den i alla former. Den här krämiga potatissalladen passar väldigt bra till grillat kött och kyckling.
Tvätta och koka potatisen i lättsaltat vatten. Häll av kokvattnet och låt det kallna. Dela potatisen i bitar.
Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger och senap. Vänd ner potatisen i dressingen.
Skala och skiva löken. Dela gurkorna på längden. Smula osten.
Vänd ner lök, cornichoner, kapris och ost i potatissalladen. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner rucola i salladen precis vid servering.
Recept från Mitt kök