Recept & styling: Lena Söderström Foto: Lennart Weibull
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Något nytt att servera till sommarmiddagen? Testa att bjuda på hemlagade silltaco!
Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten, ca 20 minuter. Låt potatisen rinna av och ånga av den noga. Lägg potatisen i en bunke. Ringla över oljan, strö över dill och salladslök, peppra och blanda försiktigt.
Blanda ihop crème fraiche och pepparrotsvisp.
Skär sillen i små bitar.
Skala och skär rödlöken i tunna ringar. Blanda den med sockret tills den börjar safta sig i en bunke. Blanda i vinägern.
Låt var och en göra sina egna tacos i mjuka tortillabröd med potatis, sill, pepparrotskräm picklad lök, citronklyftor och dillvippor.
Recept & styling: Lena Söderström Foto: Lennart Weibull
Recept från Mitt kök