Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Färskpotatis med vispad crème fraiche och kalixlöjrom

Recept på färskpotatis med vispad crème fraiche och kalixlöjrom. Låt eventuellt löjrommen rinna av i en sil, för fastare konsistens.

Färskpotatis med vispad crème fraiche och kalixlöjromFärskpotatis med vispad crème fraiche och kalixlöjromFärskpotatis med vispad crème fraiche och kalixlöjrom
Foto: Holger Edström

Ingredienser

  • 16färskpotatisar- små, kokta
  • 1 dlcrème fraiche
  • 100 gkalixlöjrom
  • 2 mskgräslök- hackad

Garnering

  • dillkvistar

Gör så här

  1. Halvera potatisen och skär eventuellt av en liten platta i botten så att de kan stå stadigt.

  2. Vispa creme fraichen fast med elvisp. Spritsa en liten klick creme fraiche på potatisen och toppa med löjrom.

  3. Strö över gräslök och garnera med dillkvistar.

Vad tyckte du om receptet?