Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på färskpotatis med frön, örter och lagrad ost. De rostade fröna ger fin smak till potatissalladen.
Skrubba och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Häll av vattnet och ånga av. Skär potatisen i halvor. Fördela dem på ett fat.
Fröblandning: Rosta fröna i olja i en stekpanna tills de fått lite färg. Häll fröna på hushållspapper.
Vinägrett: Skala och finhacka vitlöken. Vispa ihop den med vinäger, senap, salt och peppar. Tillsätt oljan under vispning.
Garnering: Grovhacka örterna. Hyvla osten i skivor.
Ringla dressingen över potatisen. Strö på frön, örter och ost.