Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Färskostkräm med pepparrot och citron

Färskosten kan göras ca 3 dagar före bröllopet och förvaras i lufttäta burkar i kylskåp. Grönsaksstavarna kan förberedas 1 dag före bröllopet.

Färskostkräm med pepparrot och citron
Färskostkräm med pepparrot och citron
Färskostkräm med pepparrot och citron

Ingredienser

  • 300 gfärskost- naturell
  • 3 mskpepparrot- finriven
  • 1citron- rivet skal + 0,5 citron, pressad saft
  • 0,5 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 400 ggrönsaker- t ex morötter, gurka, stjälkseller

Gör så här

  1. Blanda färskosten med pepparrot, citronskal och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Förvara i lufttät burk i kylskåpet.

  2. Skala morötterna. Skär grönsakerna i tunna stavar. Förvara i kallt vatten i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?