Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Färska räkor med pepparrotsdipp  

Färska räkor är en underskattad och superenkel förrätt tillsammans med bröd och en god dipp. Det går snabbt att röra ihop en dipp med extra mycket pepparrotssmak.

Färska räkor med pepparrotsdipp  Färska räkor med pepparrotsdipp  Färska räkor med pepparrotsdipp  
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 500 gräkor
  • 0,5 dlsyrad grädde
  • 2 mskmajonnäs
  • 1 mskpepparrot- finriven
  • 1 mskwasabipasta
  • 1 krmsalt
  • 1 tskgräslök- klippt
  • 0,5 påsebruschetta- eller crostini (à 175 g)

Gör så här

  1. Blanda syrad grädde med majonnäs, pepparrot och wasabi. Krydda med salt. Strö över gräslök.

  2. Servera på bruschetta med färska räkor.

Vad tyckte du om receptet?