Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Färsk ”katrinplommon- marmelad” med apelsin

Färsk ”katrinplommon- marmelad” med apelsin är ett superenkelt tillbehör. Bara att mixa i matberedaren. Fungerar med annan torkad frukt också.

Färsk ”katrinplommon- marmelad” med apelsin
Färsk ”katrinplommon- marmelad” med apelsin
Färsk ”katrinplommon- marmelad” med apelsin
Gott recept på katrinplommonsmarmelad. Foto: Hans Logren

Ingredienser

  • 1apelsin- gärna ekologisk
  • 100 gkatrinplommon- mjuka
  • vatten- ev

Gör så här

  1. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 3 msk saft. Mixa katrinplommonen med apelsinsaft och apelsinskal i matberedaren till en ”marmelad”.

  2. Späd eventuellt med lite vatten om det blir för tjockt.

Vad tyckte du om receptet?