Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Färsk getost i spickeskinka

Fråga efter en mild, färsk getost i ostdisken eller använd vanlig getostrulle som har kraftigare smak. Spickeskinka är ganska salt, lättrökt och luttorkad skinka.

Färsk getost i spickeskinka
Färsk getost i spickeskinka
Färsk getost i spickeskinka

Ingredienser

  • 200 ggetost- färsk mild
  • 8spickeskinka- eller jamon mignon, tunna skivor
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 1 tskolivolja

Gör så här

  1. Mosa osten med en gaffel till formbar konsistens. Smaksätt med hälften av svartpepparn. Rulla till små bollar.

  2. Halvera skinkskivorna. Linda skinkskivorna runt ostbollarna.

  3. Strö över resten av pepparn och droppa över olivolja.

Vad tyckte du om receptet?