Fläskkorv på ett nytt, roligt sätt med goda hembakade bröd, som du hittar recept på här.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fläskkorv på ett nytt, roligt sätt med goda hembakade bröd, som du hittar recept på här.
Marmelad: Skala, dela och strimla löken. Lägg i en liten stekpanna. Tillsätt citronsaften eller vinägern. Sjud under lock cirka 10 minuter. Ta pannan från värmen och blanda löken med honungen.
Koka nu utan lock tills marmeladen tjocknat, cirka 5 minuter.
Ansa och skär kålen i strimlor. Fräs kålstrimlorna i smöret cirka 10 minuter. Tillsätt portvin, vinäger, salt och socker. Låt sjuda under lock cirka 30 minuter. Smaka av.
Stek korven i smöret. Servera den i korvbröd, tillsammans med rödkål och lökmarmelad.
Fläskkorv på ett nytt, roligt sätt med goda hembakade bröd, som du hittar recept på här.
Recept från Mitt kök