Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 30g
Kolhydrater: 28g
Recept på köttfärs med chili och koriander bjuder på texmex mitt i veckan. Vill du ha ännu mera hetta kan fräset serveras med en het sås, till exempel sriracha eller tabasco.
Skala och skär löken i tunna klyftor. Kärna ur och strimla 1 chili.
Stek färsen i 1 msk olja i en stekpanna tills den är smulig och har fin färg. Blanda i lök och chili och låt steka med ca 2 min. Smula i buljongtärningen och blanda i majsstärkelsen. Häll över 3 dl vatten och låt sjuda ca 5 min. Krydda med spiskummin, 1 tsk salt och
2 krm peppar.
Kärna ur och finhacka 1 chili. Hacka hälften av koriandern. Blanda ner chili och koriander i gräddfilen och krydda med 2 krm salt.
Värm tacotubsen enligt anvisning på förpackningen.
Fördela sallad och färs på tubsen. Ringla över såsen och toppa med resterande koriander.