Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 32g
Kolhydrater: 0g
Blanda i 2 msk Maizena majsstärkelse i smeten om fryst fisk används till biffarna, annars blir de vattniga.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Salsa: Tärna tomaterna. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda tomater, lök, vitlök, olja, vinäger, salt och peppar.
Kräm: Halvera, kärna ur och gröp ut fruktköttet ur avokadorna. Skala lök och vitlök. Mixa avokado, lök, vitlök, vinäger, salt och peppar.
Blanda färsen med spiskummin, salt och peppar. Dela färsen i fyra bitar. Kavla ut den mellan två ark bakplåtspapper till tunna kakor. Stek färskakorna i olja i en stekpanna ca 1 minut på varje sida. Skär färsen i mindre bitar.
Servera färsflarnen med ris, salsa och avokadokräm.