Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 32g
Kolhydrater: 32g
Recept på färsbullar med gurkstavar och dill- och vitlökskräm. Hackade dillstjälkar smaksätter färsen, dillvipporna blandas i en kall sås.
Koka potatisen mjuk. Blanda färsen med ägg, 3 msk creme fraiche, 1 tsk salt och peppar. Hacka dillstjälkarna, blanda i färsen. Forma till ca 15 små biffar.
Stek biffarna i omgångar 2–3 min per sida tills de fått vacker färg. Lägg dem i pannan och efterstek under lock på svag värme ca 5 min.
Blanda resten av creme fraichen med hackad dill, pressad vitlök och 2 krm salt. Skär gurkan i stavar.
Servera biffarna med dillkräm, gurkstavar och potatis.