Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Färsbiff med fetaröra

Ljusgrön röra sätter ny smak på pannbiffen. Enkelt att äta i pitabröd men också gott till pasta.

Färsbiff med fetaröra
Färsbiff med fetaröra
Färsbiff med fetaröra

Ingredienser

  • 600 gnötfärs
  • 1ägg
  • 0,5vitlöksklyfta- finhackad
  • 1 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald

Fetaröra

  • 200 gfetaost
  • 1 mskolivolja
  • 0,5basilika- kruka, strimlad

Tillbehör

  • pitabröd
  • sallad
  • tomater
  • paprika

Gör så här

  1. Blanda färsen med ägg, vitlök, salt och peppar. Forma 8 lite platta pannbiffar och stek dem 3–4 min på varje sida.

  2. Mixa eller mosa fetaosten med olja och basilika.

  3. Värm pitabröden i ugnen, skär av toppen och fyll dem med grönsaker, pannbiff och fetaoströran.

Vad tyckte du om receptet?