Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fudgen kan toppas med egentligen vilket godis som helst, men de här är ju härligt uppiggande.
Lägg en bit bakplåtspapper i en form, cirka 15 ×20 centimeter.
Värm socker och mjölk i en tjockbottnad, rostfri kastrull. Rör om då och då.
Tillsätt smör, choklad och honung. Rör tills allt smält. Sätt på ett lock och koka i tre minuter. Ta av locket och koka tills massan håller för ett mjukt kulprov (cirka 116 grader.)
Ta av kastrullen från värmen och sätt i ett kallt vattenbad. Låt massan bli ljummen.
Vispa upp massan med en elvisp. Häll massan i formen och jämna till ytan. Grovhacka eventuellt M&M-godiset lite innan det strös över.
Låt fudgen stelna och skär sedan upp i bitar med lätt oljad kniv.
Recept från Mitt kök